Om Andreas

Andreas Borg er indehaver af Konsulenthuset Social IQ. Arbejder med opgaver i det personlige og organisatoriske ledelsesrum. Innovations-, organisationsudvikling- og læringskultur projekter for + 12 danske kommuner, små og store afdelinger, samt private virksomheder. Undervist + 300 ledere på den offentlige lederuddannelse.

Aktionsforskning med professor Ottar Ness, om læring som organisationens centrale ressource i 2020’erne. Erfaring som både leder og medarbejder for udsatte børn og unge og i folkeskolen. Customer Relation Manager og ansvarlig for strategiske udviklingsprojekter i NETS. Erfaring som Manager i E & Y/ Ementor Management Consulting.

Det er afgørende for mig, at jeg har en dyb faglig indsigt i de emner, jeg beskæftiger mig med. Desuden at jeg laver et seriøst forarbejde for at forstå organisationen og de mennesker jeg skal skabe forandring sammen med.

Uddannelsesmæssigt har jeg derfor været rundt omkring både humanistiske, forretningsorienterede og psykologiske uddannelser. Master fra Norwegian Business School, læreruddannet, krops/psykoterapeutisk videreuddannelse fra Bodynamic og traumatic stress studier hos Babette Rotschild, USA.

Har med aktionsforskningsprojekter udviklet egne metoder – ved at kombinere designtænkning og action learning/forskning med praktiske redskaber fra systemisk coaching (narrative, anerkendende og relationelle tilgange).