Om Andreas

Andreas Borg er indehaver af Konsulenthuset Social IQ. Arbejder med opgaver i det personlige og organisatoriske ledelsesrum. Innovations-, organisationsudvikling- og læringskultur projekter for + 12 danske kommuner, små og store afdelinger, samt private virksomheder. Undervist + 300 ledere på den offentlige lederuddannelse, Københavns Professionshøjskole.

Har med aktionsforskningsprojekter udviklet egne metoder for professionelle læringsfællesskaber – ved at kombinere designtænkning og action learning/forskning med praktiske redskaber fra systemisk coaching (narrative, anerkendende og relationelle tilgange).

Aktionsforskning med professor Ottar Ness, om læring som organisationens centrale ressource i 2020’erne. Erfaring som både leder og medarbejder for børn og unge i udsatte positioner på specialområdet og i folkeskolen. Customer Relation Manager og ansvarlig for strategiske udviklingsprojekter i NETS. Erfaring som Manager i E & Y/ Ementor Management Consulting.

Det er afgørende for mig, at jeg har en dyb faglig indsigt i de emner, jeg beskæftiger mig med. Desuden at jeg laver et seriøst forarbejde for at forstå organisationen og de mennesker jeg skal skabe forandring sammen med.

Uddannelsesmæssigt har jeg derfor været rundt omkring både humanistiske, forretningsorienterede og psykologiske uddannelser. Master fra Norwegian Business School, læreruddannet, krops/psykoterapeutisk videreuddannelse fra Bodynamic og traumatic stress og mentalisering studier hos Babette Rotschild, USA.

Projektmedarbejdere og samarbejdspartnere

This image has an empty alt attribute; its file name is Arild-sort-hvid2-1.png

Arild Midtbø Kalseth. Projektmedarbejder. Mere end ti års freelance erfaring i design af udviklingsprojekter i ind- og udland. Uddannet Produkt Designer BA ved Oslo Met, civilingeniør i Bæredygtig Design ved Aalborg Universitet.

This image has an empty alt attribute; its file name is JanHansen-4.png

Jan Hansen er evalueringsekspert, arbejder med evalueringsopgaver og transferprocesser for offentlige virksomheder. Ph.d. i organisatorisk læring fra Danmarks Pædagogiske Universitet.

This image has an empty alt attribute; its file name is Ottar-grøn-version-1.png

Ottar Ness er vores eksterne rådgiver i større projekter inden for læringskultur og offentlig velfærd. Han er professor på NTNU, Norwegian University of Science and Technology.