Gratis viden

Websitet er under ombygning. Undskyld vi roder!

Uden mere og bedre kompetenceudvikling på det sociale område – får udsatte borgere det ikke bedre

Er du også optaget af at lykkes med læringsfællesskaber og læringskultur? Så læs lige her:

Ledere som aktionsforskere og designere. Holbæks ledere i nyt udviklings- og aktionforskning projekt om selvledende teams.

Viden er bedre end guld: Hvordan kan viden om Corona perioden bruges til at skabe gevinster for frontlinje ledere og kommuner? Viden er guld. Udfordringen er dog at bruge den nye viden og omsætte den til at skabe læring og ny praksis.

3 TIPS TIL AT UDVIKLE DINE TEAMSNÅR DU ER TILBAGE PÅ JOBBET IGEN 🙂. I Væksthus for ledelse har jeg skrevet en artikel om hvordan man får succes med selvstyrende teams – ny praksis og forskning fra Europas bedste arbejdspladser.
Læs artiklen, brug tiden til fordybelse og læring.

KAN NY VIDEN OM CORONA GIVE MILLIONGEVINSTER I KOMMUNERNE? Hvad kan ny viden om Corona bruges til i kommunerne? Og hvad er de økonomiske gevinster for en kommune?

NÆRVÆRENDE LEDELSE PÅ DISTANCEN, ER DET MULIGT? Hvordan udøve kontrol på distancen? Hvordan får du alle med på de virtuelle møder? Er medarbejderne mindre effektive derhjemme? Her en podcast med Bettina Pruhs og undertegnede.

Efter Corona: Der er brug for et nyt ledelsesmæssigt syn på offentlig innovation og drift Den sædvanlige diskussion om enten drift eller innovation er helt forkert. Der kræves en radikal ny tilgang til innovation og innovationsledelse blandt offentlige topledere og top-politikere. Der er brug for udsyn, højt til loftet og ren luft. Artikel i Den offentlige.dk.

Kontinuerlig læring på arbejdspladsen er strategisk vigtig i det 21. århunderede – hvordan? Forskningsartikel i Erhvervspsykologi nr. 4, af Andreas Borg og professor Ottar Ness.

Flere artikler er på vej…