Vores vision

Alle mennesker er født kreative. Blot de rigtige rammer er tilstede.

design thinking

Design tænkning åbner op for at alle er kreative nok til at løse udfordringerne.

Design tænkning er en strategisk tænkning såvel som helt praktiske redskaber til at åbne op for det potentiale der ligger i at alle ledere og medarbejdere evner at tænke i nye baner, hvis de rigtige rammer er tilstede.

Designtænkning er en mere fleksibel, prøve og fejle tænkning end traditionel strategisk tænkning. Bruges til at løse konkrete driftsudfordringer i kerneopgaven. Men kan også bruges til at finde løsninger for større strategiske ændringer.

 

Design tænkning udnytter faglige forskelligheder mere effektivt.

Med design tænkning kan man lettere støtte virksomheden eller kommunen med at udnytte de forskelligheder der er; faglig, organisatorisk eller kulturelt. Man bruger forskelligheder til at udvikle flere ideer til et givent problem.

Vi har gode erfaringer på social og sundhedsområdet, børneområdet, psykiatri og handicapområdet, ældreområdet samt teknik og miljø. Læs om hvordan vi har forbedret kerneopgaven her…

PLM Proces

 

No. 1. Vi er trænet til at hurtigt få øje på hvor I går i stå og har svært ved at komme videre. Vi kommer udefra og ser de blinde pletter. Det som I selv har svært ved at få øje på.

No 2. Vi lytter respektfuldt til jeres erfaringer, og bidrager til at flytte organisation og dens medlemmer til næste niveau.

No 3. Vi hjælper jer med at finde sprækkerne i muren, når der mangler tid og ressourcer.

No 4. Vi sætter vores internationalt evidente metoder sammen, så det bliver mærkbare resultater for borgerne og medarbejderne.

LÆS konkrete EKSEMPLER

Læs mere om design tænkning