Vores spidskompetence: Hverdagsinnovation og samarbejde på tværs

andreaserfa_65a4624Vi  udvikler hverdagsinnovation sammen med ledere og medarbejdere. Direkte ind i kerneopgaven og tæt på borgerne.

 

Vores spidskompetence er hverdagsinnovation og udvikling af samarbejdskultur på tværs

Hverdagsinnovation har navne som ”gode ideer”, ”praktiske løsninger” eller ”kreativitet”, og har et langt større økonomisk potentiale end mange forventer, hvis lederne kan frisætte medarbejderne til at udvikle sammen. Det er let at gennemføre en prøvehandling, men; 

Det kræver fælles Mindset og Metoder

Det er her vi kommer og støtter, så idéerne bliver omsat til praktisk virkelighed. Vi udvikler hverdagsinnovation sammen med ledere og medarbejdere. Og udvikler samarbejder på tværs. 

Vi udvikler fælles tænkning og værktøjer og viser hvordan man frisætter ledere og medarbejdere til at udvikle og omsætte ideer til samarbejde som fungerer i den daglige drift.

Vi har erfaring fra 10 kommuner

Vi har gennemført projekter for 10 kommuner og undervist mere end 300 ledere. Derfor kan vi lynhurtig spotte de blinde pletter. Når I har brug for lidt hjælp til at komme videre, når noget er gået lidt i stå. Vi er trænet i at spotte hvor “skoen trykker”. 

For Gentofte/ Gladsaxe har man sparet 1-2 mill. kr. allerede første år. 10-12. mill. potentiale pr.år. For Hillerød Kommune: Sygefravær faldt fra 5,41 til 0,36% point på 5 måneder.

design thinking

 

Se projekter og dokumenterede effekter:  LÆS konkrete EKSEMPLER

 

Metoderne er forskningbaserede

Vore metoder bygger på forskning og praksis i hverdagsinnovation, prøvehandlinger og tværorganisatorisk ledelse fra CBS, Århus Universitet og Region Midt, IDEO.com samt vore erfaringer fra 10 kommuner i Storkøbenhavn.