Skab trivsel og undgå stress på din arbejdsplads

stressFå  værktøjerne til at gøre din arbejdsplads robust mod stress og sygefravær. Bliv klædt på til at håndtere en stresset kollega eller medarbejder.   

Arbejdspladsen har et stort ansvar at løfte, når stress hos medarbejderne skal forebygges og håndteres. Men det kræver kompetente medarbejdere, dygtige ledere og gode arbejdsprocesser, hvis opgaven skal løftes.

Det skal ikke være op til den enkelte at løse så stor en udfordring. Det er en opgave, der skal varetages af hele arbejdspladsen og det er så her du kommer ind i billedet.

Trivsel kommer gennem gode sociale relationer og samarbejdsformer, der værner om den enkelte i fællesskabet. Hvis først der er opstået en stress sygemelding kan den kun overvindes, hvis ledere og kolleger samarbejder om at få den sygemeldte tilbage til jobbet. Det kan ikke løses af den stressede selv, men kræver støtte og organisering fra dig som leder og/eller kollega.

 

I samarbejde med virksomheden “Godt arbejdsliv” tilbyder vi dig hermed muligheden for at blive et afgørende element i organisationens beredskab. Vær med til at gøre en stor forskel i at skabe trivsel og mindske konsekvenserne af stress på din arbejdsplads.Som en del af et robust stressberedskab, kan du være med til at:

  • Sikre en arbejdsplads med høj trivsel og effektivitet
  • Afdække organisationens styrker og svagheder i forhold til stressberedskabet
  • Udvikle et effektivt beredskab over stress
  • Understøtte processer til at sikre kontinuerlig forbedring gennem læring

 

Dette afholder vi som:

  • en heldags workshop for medarbejderrepræsentanter
  • et foredrag for ledelsen
  • en temadag for hele virksomheden eller
  • en 3-dages workshop for udvalgte ledere og medarbejdere

Priser: Kontakt os her:

Kursusleder:

bettina-prusBettina Prühs, Organisationskonsulent, Cand. mag i arbejdslivsstudier og psykologi.
Bettina har arbejdet med stressberedskab som leder og gennemfører en række kurser, bl.a. for FTF; stressberedskab og robusthed. Læs mere her: