Samarbejdspartnere

University College Copenhagen, UCC: I samarbejde med UCC arbejder vi målrettet med udvikling; uddannelsesforløb til fx institutioner, kommuner og virksomheder. For UCC har vi udviklet og gennemført diplomleder uddannelsesmodulet “Ledelse med social kapital” og underviser på en række grundmoduler i ledelse og organisation.

COK, Center for offentlig kompetenceudvikling: Danmarks største udbyder af kompetenceudvikling og efteruddannelse til den offentlige sektor. Samarbejde om kurser i organisatorisk og mental robusthed. Læs om kommende kurser med COK her:

StressAlliancen: Social IQ Academy bidrager i StressAlliancen med udvikling af koncepter målrettet til små og store danske virksomheder. Læs om StressAlliancen her:

Dialoogle: Sammen med Dialoogle har vi udviklet og implementeret visuelle værktøjer  – for udvikling af mål og handleplaner på handicap området som ændrer borgernes adfærd.

Konsulentfirmaet Go Proces: Deltagelse, udvikling og gennemførelse af nye eksamensformer i Systemisk Proceskonsulentuddannelse samt udviklingsforløb for danske kommuner.

Louise Sofia Rørbech:  Med Louise Sofia Rørbech, samarbejder vi omkring evidensbaserede metoder til læring, koncentration og trivsel i folkeskoler og specialeskoler.