Referencer

DET SIGER KUNDERNE:

 

skanselyetHanne Stahl, Områdeleder ældrecentret Skanselyet. Udviklingsforløb, innovation og læring på tværs af afdelinger:

“Jeg vil fortælle at vi har haft virkelig udbytte af Social IQ Academy’s udviklingsproces i Fredensborg. De kører derudaf i et godt samarbejde”.

Resultat efter 6 mdr.

Sygefravær

    Januar:7,61          Februar:5,41                Marts:2,45           April:0,36         Maj:1,77

Procentvis forbedring af sygefravær på Skanselyet, Hillerød Kommune

SkoleHalsnæs kommuneleder Lone Pedersen Hansen, Halsnæs Kommune: 6 måneders udviklingsforløb for lederne.
At udvikle medarbejdernes strategiske kompetencer, bliver vigtigt under skolereformen.

Dvs. at lærere og pædagoger bliver strategisk kompetente bidragsydere og aktører i udviklingen, og ser mening i forandringerne.  Skoleleder Lone Pedersen Hansen:

Vedr. vores pædagogiske dag, så blev det et vendepunkt. Jeg tror, det var rigtig fint, at de alle kom til at møde dig (Andreas Borg, Social IQ Academy, red.) og få en oplevelse af, dels hvem du er, og hvad du står for, men også oplevelsen af, at vi inviterede medarbejderne ind i det rum, som vi har sammen”.

Der har været en åben og anerkendende dialog på vores udviklingsdage. Det har været tilladt at sige, hvad som helst, og bare det at have tiden til at få talt sammen både om udvikling, men også om det, som er uendelig svært ind imellem er rigtig godt”.

Mere om 6 måneders lederudviklingsforløb…

 

Netværksgruppen for ledere:

thomas-mikkelsenThomas Mikkelsen, leder Gribskov: Netværksgruppen INNOVATION, CO-CREATION, LÆRING + VELFÆRDSLEDELSE er en spændende gruppe af ledere fra primært offentlige virksomheder. Dette hjælper mig bl.a. til at se ud over mit eget perspektiv fra undervisningsverdenen, og diskussioner med gruppens øvrige deltagere er altid yderst givtige. Andreas Borg er en dygtig underviser og facilitator for gruppen, og han holder os fast på at relatere vores diskussioner til moderne teorier og litteratur, hvilket yderligere gavner udbyttet. Jeg kan varmt anbefale gruppen.

Piet Dahlstrøm

Piet Dahlstrøm-Nielsen, afdelingsleder Københavns Hovedbibliotek: Jeg får altid både inspiration og et ”boost” med fra møderne – ud over selvfølgelig det hyggelige selskab!

 

 

susan-mathiesenSusan Mathiesen, leder Frederikssund: Det er givtigt at udveksle synspunkter med andre ledere, som er fra en anden faggruppe end en selv, det giver en anden dynamik. Nye ideer til ens egen ledelses form.

 

 

rigspolitietMorten Laustsen, Rigspolitiet, leder af Politiets grunduddannelse,
- efter lederseminar i social kapital og ledelseskommunikation: 

Det er den generelle opfattelse, at emnet (social kapital) er særdeles relevant og brugbart i.f.m. ledergerningen.

AlectiaChristian Luxhøj, leder, ALECTIA A/S
- efter kursus i “Nyt mindset til konstante forandringer” ,  personlig lederskab:

Jeg har haft mægtig god brug af 5-minutters afstresningsøvelsen og at fokusere på den cirkulære tankerække ved meditation, især ved sengetid”.

 

sct. georgsgårdenSusan Meyer Mathiesen, leder af Sct.Georgsgården udtaler
- efter workshoppen “Nærvær på arbejdet og mellem kolleger”:

Mit personale syntes at de fik et stort udbytte af din workshop, og vi taler jævnligt om det”. “…og i det hel taget har det en effekt at vi taler meget om hvad det vil sige at være nærværende.

Vi kan specielt se at det har gjort en forskel for at inkludere børn i vanskeligheder. Læs her om vore metoder

 

TempeltræetHelene Bech  & Tina Fromm, ledere, fritidsklubben Tempeltræet, Frederiksberg Kommune
-efter coaching sessioner i “Nyt mindset til konstante forandringer”, neuro-leadership, kommunikation & relationel forståelse:

Det er godt, vi har fået flyttet fokus, tænker nu på en anden måde. Den anden tilgang til ledelse.  Har lært at bedre kunne være i situationen.  Ændringsprocesser på det indre plan”. “Nemme, håndgribelige værktøjer, får andre tankegange. Bruger nu refleksionen som et værktøj”.

 

herstedvester skoleInge Christensen, leder samt medarbejdere, SFO Herstedvester, Albertslund Kommune
- efter seminar i “Nyt mindset til konstante forandringer”, teamudvikling, kommunikation & relationel forståelse:

Meget godt, spændende og oplysende, godt for os som team, inspirerende, godt at vi fik lavet aftale om at bruge det på personalemøderne fremover”

Medarbejder 1, Albertslund: ”Meget tilfreds fordi du kan bruge det i hverdagen”
Medarbejder 2, Albertslund: ”Det er særlig relevant for mig fordi jeg kan arbejde med mig selv som ”værktøjskasse”, det at lære at kunne beskytte mig selv, at fylde ny energi i kassen, så det også er noget tilbage til mig selv i min fritid”
Medarbejder 3, Albertslund: ”Rigtig godt fordi vi som gruppe åbnede os meget for hinanden”
Medarbejder 4, Albertslund: ”Gode øvelser og indsigt for mig til at nå ligevægt”

UCCHeidi Andersen, medarbejder, UCC – ledelse og organisationsudvikling
- efter kursus i Mindfulness, nyt mindset til konstante forandringer, personlig lederskab:

Evaluering af kurset: Dejligt at mærke sig selv på en ”ny” måde – at være i nu’et og sanse havde jeg faktisk helt glemt”.

Evaluering efter 3 måneder:

Tidligere brugte jeg 18 timers energi på den 8 timer lange arbejdsdag. Nu er jeg i stand til at skabe rum og tid omkring mig, ved bl.a. at være blevet bedre til at sige nej til opgaver og ikke ”sælge ud af mig selv”. Derved er det også blevet lettere at reflektere over, hvad der er vigtigst – på arbejdet og derhjemme. Fordi jeg er blevet bedre til at være i nuet og fokusere mine tanker, har jeg fået mere ro og overskud – også til at tænke fremadrettet”.