Personerne bag Social IQ

Andreas Borg
Andreas portræt 21.4.16 kopiJeg startede Social IQ i 2010 som partner sammen med Ellen Wolgau. Jeg arbejder med opgaver både i det personlige og organisatoriske ledelsesrum. Jeg  har coachet, udviklet, sparret og superviseret ledere, medarbejdere og teams på alle niveauer og i ti danske kommuner. Jeg er ekstern underviser på den offentlige lederuddannelse for UCC og har undervist mere end 300 ledere siden 2008.

Min erfaring
Siden 1996 har jeg erfaring fra kommuner, skoler og offentlige institutioner og som leder af forandringsprojekter for Danske Bank, Akzo Nobel, Nets samt. Tidligere Manager i Ernst & Young Management Consulting og kundeloyalitets chef i Nets A.S. Tidligere eliteroer.

Referencer      

Fokusområder. Evidente internationalt anerkendte metoder og praktiske redskaber til teams under ressourcepres og når opgaverne er mere komplekse og åbne end før. Fokus på praksis og erfaringsbaserede metoder i samskabelse og innovation, designtænkning, organistorisk robusthed, high performance teams og læring samt business dreven action learning.

Inddragende og lydhør. Er trænet i at se organisationens “blinde pletter” og ressourcer, som ledere og medarbejdere selv har svært ved at få øje på. Jeg tager tid til at lytte til de personlige og organisationens historier, finder ind til det, der kan gøre den største forskel og som fremmer den proces man allerede er i gang med.

Solid ledelses- og konsulenterfaring. En af mine bedste personlige og ledelsesmæssige erfaringer er fra reorganisering i en skole med udadreagerende og tungt belastede unge drenge. Der fik jeg udfordret mig selv både personligt og som leder. Jeg har været leder for et 3 årig strategisk forandringsprojekt i Nets og ledelseskonsulent for projekter med Akzo Nobel, Danske Bank, samt en række kommuner som Frederiksberg, Hillerød, København, Rudersdal, Frederiksund, Gentofte, Gladsaxe m.fl. Jeg har stor erfaring med at coache ledere og medarbejdere i forbindelse med udviklingsprocesser, både offentlige og private virksomheder. Se referencer her… og projekter her…

Metodisk tilgang. Udgangspunktet for mine metoder er en kombination af systemisk tænkning, anerkendende udforskning (appreciative inquiry), designtænkning, neuroscience samt metoder fra Mindfulness og Qi Gong (taoistisk filosofi og træning). Har arbejdet med “robusthed” for organisationer og enkeltpersoner siden 2007.

Uddannelse
Jeg  har en Master i Organisation og ledelse fra Handelshøjskolen i Oslo. Bachelor fra lærerseminarium i Norge. En terapeutisk videreuddannelse fra Bodynamic International og stress/terapi uddannelse med Babette Rotschild, L.A., USA. Har desuden en 2 årig international godkendt instruktøruddannelse i Qi Gong – en kombination af kampsport, Tai Chi og Yoga – med Qi Gong mester Fan Xiulan, fra Bejing.

Tomas Nordlund

Tomas_Nordlund.jpgEkstern lektor på PH Metropol, tidligere udviklingskonsulent for UCC, ledelseskonsulent i Dansk Industri. (under udarbejdelse).

 

 

 

 

Louise Sofia Rørbech
louise sofia nyArbejder med børn, voksne og familier. Louise er tilknyttet Social IQ i forbindelse med supervision og kurser i nærvær, stilhedstræning.
Uddannelse
Louise har en 4 årig uddannelse som psykoterapeut (gestalt- og kropterapi). 1 års diplommodul i ADHD og andre udviklingsforstyrrelser fra UCC, desuden en grundlæggende NLP coach uddannelse. Videregående spirituel healing uddannelse af Poul Skorpen (the Theosis Institute).
Erfaringer
Arbejder som psykoterapeut, desuden arbejder hun med børn og unge i terapeutiske forløb i hendes klinik i København. Har 10 års erfaring som tidligere projektleder, leder og HR chef i IT branchen. Du kan læse mere om Louise og hendes arbejde på www.børneterapi.dk.

 

Ragnhild Melbye
Ragnhild_mai2013Ragnhild er tilknyttet Social IQ i forbindelse med vores kurser i tværfagligt samarbejde, social kapital og innovation, samt ved andre større udviklingsprojekter.
Uddannelse
Uddannet Cand.arch ved Universitetet i Trondheim, efteruddannelser inden for innovation, forandringsledelse, bæredygtig ledelse og teori U.
Erfaringer
Hun har baggrund som proceskonsulent, underviser og rådgivende arkitekt i egen virksomhed og projektansættelser i Aarhus kommune, Pluskontoret arkitekter m.fl. Hun har designet og faciliteret processer for bl.a. Aarhus, Silkeborg og Esbjerg kommune, Rambøll, Vestas og Statoil.