Om os

 

Oversættelse

Create meaning

Vi er et konsulenthus der støtter offentlige organisationer til mere og bedre effekter

  • Vi udvikler tavs viden.  Vi udvikler en ekstraordinær samarbejdskultur. 
  • Vi skærper forholdet mellem intention og effekt.

Med ekspertise indenfor tværfagligt samarbejde, hverdagsinnovation og strategisk action learning 

Vi har gennemført succesfulde ledelse- og medarbejderprocesser i 10 kommuner og uddannet mere end 300 ledere.

Ledelse og organisationsudvikling i nye fællesskaber

Vi starter med at undersøge de styrker og erfaringer som ledere og medarbejdere har allerede og hvordan det kan udvikles videre.  Vi prøver at forstå og udvikle organisationen fra fire professionelle perspektiver.

Vi skaber en samlet helhedsforståelse, som bringer afdelinger, centre og tværorganisatoriske projekter i mål og som sikrer at organisationen løbende udvikler sig. Målet er at skabe en autentisk helhedstænkende organisation, som opleves at oprigtigt støtte eller løse borgernes udfordring og med tydelige resultater.

Hverdagsinnovation og strategisk action learning

Vores kernekompetence er at udvikle hverdagsinnovation og strategisk action learning i praksis. Hverdagsinnovation eller tavs innovation er, at bruge de kompetencer eller metoder som allerede findes i en organisation, på nye måder.

Vores erfaringer viser  forbedringer i såvel kvalitet som økonomi. Det øger også helhedsforståelse og fælles fokus på kerneopgaven. Vi rådgiver og kompetenceudvikler, så strategier og idéer bliver omsat til praktisk virkelighed. Læs om vore projekter her….

Personerne bag Social IQ:

Andreas portræt 21.4.16 kopiAndreas Borg er leder og medstifter af Social IQ Academy. Han er en erfaren leder fra både privat og offentlig sektor, og har mange års erfaring som proceskonsulent, supervisor og underviser i det personlige og organisatoriske lederskab.
Læs  mere….

Projektansatte for Social IQ:
louise sofia nyLouise Sofia Rørbech er underviser på kurser til skolen. Hun har erfaring som underviser på specialskoler og arbejder med børn og unge i terapeutiske forløb på sin klinik i København.
Læs mere….

 

Ragnhild_mai2013Ragnhild Melbye er vores proceskonsulent og arbejder med social kapital og innovationsprocesser. Hun har faciliteret processer for mange private og offentlige virksomheder, kommuner m..m.
Læs mere…

 

Vores arbejdsmetoder
Udgangspunktet for vores metoder er design tænkning, systemisk tænkning, anerkendende udforskning (Appreciative Inquiry), neuropædagogik og neuroscience samt metoder fra Mindfulness og Qi gong. Læs mere….

Kunder og samarbejdspartnere
Vi samarbejder med UCC Professionshøjskolen, UC Syd, Go Proces, Dialoogle m.fl. Vores kunder er Hotel og Restaurantskolen, Rigspolitiet, Hillerød kommune, Allerød kommune m.fl. Læs mere…

Konkrete kunderesultater

 

* Den tavse innovation. En balancering af innovationstænkningen med henblik på at styrke opmærksomheden på »tavse innovationer« i det offentlige rum, Mia R. K. Hartmann, CBS, Copenhagen Business School. Økonomistyring & Informatik – 27. årgang 2011/2012 nr. 1