Om os

 

Oversættelse

Create meaning

Vi er et konsulenthus der støtter organisationer til mere og bedre effekter

Ekspertiser

Eksperter i tværfagligt samarbejde, driftsinnovation og effektbaseret læring

Erfaringer

Succesfulde projekter i 10 kommuner, med uddannelse af mere end 300 ledere.


Personerne bag Social IQ:

Andreas portræt 21.4.16 kopiAndreas Borg er managing partner og medstifter af Social IQ Academy. Han er en erfaren leder fra både privat og offentlig sektor, og har mange års erfaring som proceskonsulent, supervisor og underviser i det personlige og organisatoriske lederskab.
Læs  mere….

 

Tomas_Nordlund.jpgTomas Nordlund er partner i Social IQ og har erfaring med at skabe og facilitere hjælpsomme læreprocesser for ledere, medarbejdere, kommuner og andre organisationer. Fokus på udvikling af læringsmiljøer og innovation. Udvikling af ledelse og helhedstænkning gennem udvikling af emergens-faser og kultur i organisationen.

Læs mere…

Projektansatte for Social IQ:
louise sofia nyLouise Sofia Rørbech er underviser på kurser til skolen. Hun har erfaring som underviser på specialskoler og arbejder med børn og unge i terapeutiske forløb på sin klinik i København.
Læs mere….

 

Ragnhild_mai2013Ragnhild Melbye er vores proceskonsulent og arbejder med social kapital og innovationsprocesser. Hun har faciliteret processer for mange private og offentlige virksomheder, kommuner m..m.
Læs mere…

 

 

 

Effekter HER 

 

Referencer HER

 

Ydelser

 

* Den tavse innovation. En balancering af innovationstænkningen med henblik på at styrke opmærksomheden på »tavse innovationer« i det offentlige rum, Mia R. K. Hartmann, CBS, Copenhagen Business School. Økonomistyring & Informatik – 27. årgang 2011/2012 nr. 1