Drift spiser strategi til morgenmad…

Kat spiser til morgenmad
Foto: Avisen.dk 6.2. 2015

“Der er for lidt tid. Noget vigtigt bliver ikke gjort eller går i stå…” 

Har du eller dit lederteam brug for lidt hjælp til at komme videre?

 

For 10 kommuner i hovedstadsområdet, har vi gennemført effektfulde leder og medarbejder- udviklingsforløb med dokumenterede økonomiske og faglige resultater. Vi har gennemført ledertræning for mere end 300 ledere.

Hvorfor er vores metoder så effektive?

Vi oplever at mange kommuner er gode til at lave planer og strategier. Men at lave planer som fungerer i den daglige drift, er langt sværere. Det er her vi kommer og hjælper til.

Efter projekter i mere end 10 kommuner er vi eksperter i at spotte hvor der skal sættes ind. Og hvad der skal til for at komme videre. Så kerneopgaven løses endnu bedre. Mere om vore projekter her…

I Social IQ Academy er vi trænet i at se ting som I selv har svært ved at få øje på. Som mennesker og som team har vi alle nogle blinde punkter som gør, at vi havner i vanetænkning og mangler at se nye løsninger.

Måske skulle vi hjælpe jer også? 

Resultat

  • Dokumenteret økonomiske besparelser og lavere sygefravær
  • Bedre fokus på det der er vigtigst
  • Effektiv teamledelse. Vi har øje for adfærd der virker som stopklodser
  • Fokus på hvilken adfærd der skal udvikles og forbedres

Cubes 3D - Kopi - KopiHer er fire løsninger som effektiviserer kerneopgaven:

 

 

Løsning No. 1:

Cubes 3D - NR 1   Ydelse NO 1

Trin 1: Leder coaching møde 1,5 time. Det begynder med et møde. Vi skal forstå din verden og dine/jeres udfordringer. Det første vi skal er at vi sammen gør problemet helt klart og tydelig. Hvilke problemer vi vil vi løse og for hvem.

Trin 2: Vi kortlægger styring og adfærd ift. kerneopgaven, 2 timer. Det er her, vi lytter og stiller spørgsmål gennem interview, suppleret med en tur på “gangene”. Vi sætter os ind hvordan I tænker og handler. Læs om ledercoaching og interview…

Trin 3: Konkret design forslag. Vi laver design til indsatser, så kerneopgaven kan fungere endnu bedre. Præsenterer en plan til håndterbare løsninger af drifts- eller strategiske opgaver.

Trin 4: Evaluering og opfølgning på tlf. møde efter 1 måned. Vi følger op og sikrer at indsatserne fungerer i praksis.

Pakke 1

Resultat. En plan som giver effekter og nye løsninger på kerneopgavens udfordringer. Pris: 5.900,- ekskl. moms.

 

Løsning No. 2: 

Cubes 3D - NR 2.Ydelse NO 2

 

 

 

Trin 1: Coaching møde 1,5 t.

Trin 2: Vi kortlægger styring og adfærd ift. kerneopgavenDet er her, vi lytter og stiller spørgsmål gennem interview, suppleret med en tur på “gangene”. Vi sætter os ind hvordan I tænker og handler. Læs om ledercoaching og interview…

Trin 3: Konkret designløsning til en workshop. Lederen bliver klædt på til at gennemføre en workshop. Design for workshop med konkrete meningsfulde indsatser, værktøjer og metoder. Læs om design, ledercoaching og interview…..

Trin 4: Evaluering og opfølgning på tlf. møde efter 1 måned. Vi følger op og sikrer at indsatserne fungerer i praksis.

Pakke 2

Resultat. Workshop som flytter medarbejdere og organisation, se nedenfor. Pris: 7.900,- ekskl. moms.

 

 

 

 Løsning No. 3:

 

Cubes 3D - NR 3.Ydelse NO 3

 

 

 

Trin 1: Coaching møde 1,5 t.

Trin 2: Interview og observation: 2 timer. Udfordringer undersøges med fænomenologisk undersøgelses design. Læs om ledercoaching og interview…

Trin 3: Halvdagsworkshop med Social IQ Academy.

Trin 4: Opfølgningsmøde 1,5 timer, evaluering og ideer til nye indsatser.

Pakke 3Resultat. Workshop som garanteret giver ønskede effekter, som får det til at virke i praksis efter workshop, se referencer nedenfor. Pris: 17.500,- ekskl. moms.

 

Løsning No. 4: 

Cubes 3D -NR.4

Ydelse NO 4

pakke 4A

Trin 1: Leder coaching møde 1,5, t.

Trin 2: Observation og interview: 2 timer. Udfordringer undersøges med fænomenologisk undersøgelses dsign. Læs om ledercoaching og interview…

 

Trin 3.: Afklaring, nye kompetencer, design af pilot, 3t. Møde med kompetenceafklaring af lederteamet inkl. håndterbare indsatser og værktøjer. Vi designer sammen så et pilotforsøg overfor udvalgte medarbejdere. Pilotforsøg gennemføres uden konsulent. 

Trin 4.: Feedback, nye kompetencer, design af aktion, 3t. Evaluering og sparring af interventionerne. Møde med kompetence udvikling af lederteamet inkl. håndterbare indsatser og værktøjer. Vi designer så en ny aktion, overfor alle medarbejderne. Aktion gennemføres uden konsulent. 

Trin 5: Feedback, design af en halvårsplan, 2,5t. Feedback og justering. Vi designer sammen de vigtigste interventioner til en 6 mdr. udrulningsplan.

Trin 6: Evaluering og opfølgning på tlf. møde efter 6 mdr. Vi følger op og sikrer at indsatserne fungerer i praksis.

 

Pakke 4BResultat. Indsatser som udvikler fælles fodslag og kompetencer i leder gruppen, hjælper lederen /lederne til at prioritere og garanteret flytter organisation. Se referencer og eksempler her… Pris: 24.500,- 

 

LÆS om tidligere projekter…

Andreas Borg  leder vores coaching og facilitering leverancer. Læs mere om Andreas…

Kunder siger om os…  

 

Effekter af vore tidligere projekter

gentofteGentofte/ Gladsaxe kommune: sparet 1-2 mill. kr. allerede første år. Øget fælles fodslag skabte handlingskraft til løsning.

 

halsnæsHalsnæs kommune: Medarbejderne som strategisk drivkraft i implementeringen. Lederne styrer fra oven og samtidig inviterer til godt følgeskab og idérigdom fra neden.

 

hillerødHillerød kommune: Efter 6 måneder: øget samarbejde, effektivitet, arbejdsglæde på tværs af teams. Sygefravær faldt fra 5,41 til 0,36% point på 5 måneder.

 

fredensborgFredensborg Kommune: Bedre samarbejde, langt flere kvalificerede løsninger. Borgerne bliver mere selvhjulpne og får mindre brug for hjælp