Tjek lige – kursuskalender ’17

kalenderen

 

rundt bordetInteresseret i at afprøve nye metoder til driftsoptimering?

TILBYDES: Afprøvning af nye metoder til driftsoptimeringVi søger afdeling med færre ressourcer, stigende arbejdspres og manglende fælles overblik. Læs her: 


undgå at være...Aftenkursus: Hverdagsinnovation på 1-2-3. Når der er pres på drifts-opgaverne.
 

For dig som er leder for afdelinger med øget arbejdsmængde og større krav til effektivitet. Vi viser eksempler fra andre virksomheder og du lærer første trin i “Hverdagsinnovation med PLM konceptet”.

Læs mere her: 

 

 


TEAMPERFORMANCE 8+Kursus: 
Sådan udvikles high performance samskabelse

Innovation og samarbejde på 4 kursusdage: På dette kursus går vi i dybden. Du og din organisation bliver autoriseret i metoderne. Du lærer at bruge design tænkning og strategisk aktionslæring som metode til at organisere tydelige roller og rammer under samarbejde og på tværs af “siloer”. Du lærer at lede og tilrettelægge samskabelsesprocesser ved at afprøve metoderne, i såvel strategiske opgaver som driftsopgaver. Desuden lærer du hvordan korte “pit stop” driftsmøder med action learning skaber et læringsmindset i organisationen. Et autorisationskursus som udvikler dit personlige og organisatoriske lederskab, og som giver organisationen målbare resultater. Du har også mulighed for at få det godkendt med 5 eller 10 ECTS point .  

Målgruppe: PLM trademark 3 Certificerings – kursus for ledere, hovedtillidsvalgte, TR konsulenter.   Mere info TAK! 

 


færøerneStyrk dit personlige lederskab – kursus på Færøerne.
 

Har du løbende dialog med din reptil hjerne? Eller er det reptilhjernen der løber med dig?

Kursus  4. november og lørdag 5. juni på Færøerne: Forøg din koncentration, få styr på din daglige energi, intensitet og nærvær med Qi Gong. Body mind metoder med beviselige effekter for krop og sind.    Mere info JA TAK!

 

 


GRATIS INSPIRATION:

kaffemoede Andreas Borg kommer og inspirerer og afholder “vidensalon” hos jer.  Målgruppe: Ledere, konsulenter som er optaget af at lede under konstante forandringer, hvordan man udvikler nye drift- og udviklingsløsninger indefra, dvs. ved at udnytte de ressourcer og kompetencer man har i forvejen på nye måder. Når der er knaphed på ressourcer udfra. Stikord: disruption, hverdagsinnovation, ny forståelse af selvledelse, .

                                            Inspirationsmøde Ja  tak!

 


 

Social IQ Academy’s diplommoduler er akkrediteret til Den offentlige Diplomuddannelse i ledelse (DIL).