Ikke flere udviklingstiltag, TAK! forts.

balance

En mere naturlig balance mellem effektivitet og refleksivitet

- skaber det bedre og flere resultater?

 

# 1. RO & RESTITUTION – I sportens verden ved man at restitution er tæt knyttet til topydelser, at perioder med restitution er afgørende for resultatet under konkurrencen. På jobbet forventes hurtighed og at man yder maksimalt hele tiden.

Med nye metoder lærer du bedre at kombinere de to mentale indstillinger på jobbet; den effektive, resultatorienterede og handlekraftige og den udforskende, nærværende og nytænkende. Dermed kommer du til at håndtere egne følelser, tanker og opgaver endnu bedre.

Måske er tiden kommet til at genindføre balancen mellem effektivitet og refleksivitet – med små ø’er af ro – hver dag?

 

# 2. TRÆGHED & HURTIGHED – er to modpoler, men de er uløseligt knyttet sammen, som nat og dag, som udadrettehed og indadrettethed, som kvindelighed og mandighed.  Det fordres en hurtighed ved implementering af store opgaver som normalt kræver adfærdsændring af mange mennesker – over flere år. 

 

Måske er tiden kommet til at indføre den nødvendige langsommelighed og refleksion – for virkelig at lykkes med effektive organisationer og projekter? Det betyder at man indfører refleksion som en nødvendig del af projektforløbet.

 

 

Det gør folketingspolitikerne i Sverige allerede.

Måske skulle vi gøre det samme i Danmark?

 

No 1: Små enkle øvelser

10 øvelser

 – der gør en stor forskel

 

 

Således at der kan skabes gode resultater,bedre beslutninger  – og virkelig gode arbejdsmiljøer?

Læs mere

 

 

 

 
IQ-cover-gray - KopiSocial IQ Academy