Metode – sådan går vi sammen med jer i processen

ressourcedetektorVi kortlægger  struktur, processer og relationer

Gennem interview og dataindsamling lytter vi og stiller spørgsmål, suppleret med en tur på “gangene”. Vi sætter os ind hvordan I tænker og handler. Og hvor “skoen trykker”. Vi spotter lynhurtigt, fordi vi har gennemført mange projekter i mere end 10 kommuner.

Vi har en nysgerrig, åben tilgang til dataindsamlingen. Så medarbejdere og ledere også bliver nysgerrige og trygge på vores hensigter.

PLM LæringVi designer en drifts- eller udviklingsplan sammen med jer

Driftsplanen eller udviklingsprocessen udgør fundamentet for at organisationen kan levere bedre drift eller udvikling for kerneopgaven.

For mange af vore projekter udvikler vi det sammen med jer. Omdrejningpunktet er at udvikle “prøvehandlinger”. Det sikrer at det bliver en praktisk gennemførbar løsning, at det er nemt at komme igang og at motivation og commitment er høj for de som skal bruge det i hverdagen.

 

 Vi implementerer og træner sammen med jer

Efter designfasen forbereder vi organisationen på at skulle arbejde på en ny måde. Der indgå træning efter aftale med jer. Vi hjælper med at ændre på praksis og vaner, via træning af medarbejdere og ledelse. Vi træner fx i ”feedback møder à 10 minutter”, “effektive problemsløsningsknuser møder” på 2 timer.

 

Vi laver opfølgning og feedback

Drift spiser strategi til morgenmad. I en travl hverdag tager driften al tilgængelig tid.  Derfor er feedback, opfølgning og tilpasning en del af vores leverance. Det har vi gode erfaringer med. Dermed  vi kan være med til sikre at projektet bliver en del af hverdagspraksis.

 

 


Vi har erfaring fra 10 kommuner og 300 ledere

Vi har gennemført projekter for 10 kommuner og undervist mere end 300 ledere. Derfor kan vi lynhurtig spotte de blinde pletter. Vi er trænet i at spotte hvor “skoen trykker”. Når I har brug for lidt hjælp til at komme videre, når noget er gået lidt i stå.

 

design thinking

 

Se projekter med dokumenterede effekter:  EKSEMPLER HER