Om os

Vores vision
Vores fokus og kernekompetence er hverdagsinnovation i praksis.

Hverdagsinnovation eller tavs innovation har navne som ”gode ideer”, ”praktiske løsninger” eller ”kreativitet”, og har et stort uudnyttet potentiale i de fleste virksomheder, hvis lederne kan frisætte medarbejderne og sammen afprøve noget nyt. Det er her vi kommer og støtter, så idéerne bliver omsat til praktisk virkelighed. Det giver øget effektivitet til gavn for borgerne. Læs mere her….

Personerne bag Social IQ Academy:
Andreas portræt 21.4.16 kopiAndreas Borg er leder og medstifter af Social IQ Academy. Han er en erfaren leder fra det private og offentlige erhvervsliv, og har mange års erfaring som proceskonsulent, supervisor og underviser.
Læs  mere….

 

 

louise sofia nyLouise Sofia Rørbech er specialist og supervisor i psykoterapi.  Hun har erfaring som underviser på specialskoler og arbejder med børn, voksne, unge og familier i terapeutiske forløb på sin klinik i København.
Læs mere….

 

 

 

Ragnhild Melbye er vores proceskonsulent og arbejder med social kapital og innovationsprocesser. Hun har faciliteret processer for mange private og offentlige virksomheder, kommuner m..m.
Læs mere…

 

 

Vores arbejdsmetoder
Udgangspunktet for vores metoder er systemisk tænkning, anerkendende udforskning (Appreciative Inquiry), neuroscience samt metoder fra Mindfulness og taoistisk tænkning. Metoder som gør at du som kunde udforsker dine/jeres udfordringer og løser dem ved at involvere alles kreative kompetencer; de intellektuelle, de følelsesmæssige og de instinktive.

Kunder og samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række virksomheder som UCC Professionshøjskolen, Erhvervsakademiet Sjælland m.fl. Vores kunder er Rigspolitiet, Hillerød kommune, Allerød kommune m.fl. Læs mere…

Konkrete kunderesultater

 

 

* Den tavse innovation. En balancering af innovationstænkningen med henblik på at styrke opmærksomheden på »tavse innovationer« i det offentlige rum, Mia R. K. Hartmann, CBS, Copenhagen Business School. Økonomistyring & Informatik – 27. årgang 2011/2012 nr. 1