Om os

Vi har gennemført ledelse- og organisationsudviklingsopgaver for mere end 10 kommuner.

Vores kernekompetence er at udvikle hverdagsinnovation i praksis. Hverdagsinnovation eller tavs innovation  er ny anvendelse af de kompetencer, som allerede findes i en organisation. Det har navne som ”gode ideer”, ”praktiske løsninger” eller ”kreativitet”, og betyder at man udvikler og designer sammen og løbende afprøver nye og forbedrede løsninger, som en naturlig del af arbejdet med kerneydelsen. Det forbedrer såvel kvalitet som økonomi. Vi rådgiver og kompetenceudvikler, så idéerne bliver omsat til praktisk virkelighed. Læs om vore projekter her….

Personerne bag Social IQ:
Andreas portræt 21.4.16 kopiAndreas Borg er leder og medstifter af Social IQ. Han er en erfaren leder fra det private og offentlige erhvervsliv, og har mange års erfaring som proceskonsulent, supervisor og underviser.
Læs  mere….

 

 

louise sofia nyLouise Sofia Rørbech er specialist og supervisor i psykoterapi.  Hun har erfaring som underviser på specialskoler og arbejder med børn, voksne, unge og familier i terapeutiske forløb på sin klinik i København.
Læs mere….

 

 

 

Ragnhild Melbye er vores proceskonsulent og arbejder med social kapital og innovationsprocesser. Hun har faciliteret processer for mange private og offentlige virksomheder, kommuner m..m.
Læs mere…

 

 

Vores arbejdsmetoder
Udgangspunktet for vores metoder er systemisk tænkning, anerkendende udforskning (Appreciative Inquiry), neuroscience samt metoder fra Mindfulness og taoistisk tænkning. Metoder som gør at du som kunde udforsker dine/jeres udfordringer og løser dem ved at involvere alles kreative kompetencer; de intellektuelle, de følelsesmæssige og de instinktive.

Kunder og samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række virksomheder som UCC Professionshøjskolen, Erhvervsakademiet Sjælland m.fl. Vores kunder er Rigspolitiet, Hillerød kommune, Allerød kommune m.fl. Læs mere…

Konkrete kunderesultater

 

 

* Den tavse innovation. En balancering af innovationstænkningen med henblik på at styrke opmærksomheden på »tavse innovationer« i det offentlige rum, Mia R. K. Hartmann, CBS, Copenhagen Business School. Økonomistyring & Informatik – 27. årgang 2011/2012 nr. 1