Vi er et konsulenthus der støtter offentlige organisationer til mere og bedre effekter

  • Vi finder tavs innovation. Vi udvikler en ekstraordinær samarbejdskultur. 

  • Vi skærper forholdet mellem intention og effekt.

  • Eksperter i tværfagligt samarbejde, hverdagsinnovation og strategisk action learning 

  • Succesfulde projekter i 10 kommuner, med uddannelse af mere end 300 ledere.

 

Med hverdagsinnovation forbinder vi styring fra oven med ideer fra neden

PLM Proces

 

Hverdagsinnovation* indeholder udviklingsredskaber som kritisk problemløsning, brugerinvolvering, systemtænkning og prøvehandlinger. 

 

Ledelse og organisationsudvikling i nye fællesskaber

Hverdagsinnovation er en mere bottom-up tilgang til ledelse og styring. Det er en strategisk tænkende ledelsesform der giver konkrete anvisninger og som frisætter medarbejdernes idé- og handlerum.

Hverdagsinnovation og strategisk action learning

Vi udvikler og professionaliserer ledere og teams med hverdagsinnovation og strategisk action learning. Hverdagsinnovation er, at udnytte den tavse viden som allerede findes i en organisation, på nye måder. Med strategisk action learning igangsætter vi stratgeiske forandringer  med det samme, men i små “spiselige” portioner.

Vores erfaringer viser forbedringer i såvel kvalitet som økonomi

Læs om vore projekter her….

 

Personerne

 bag Social IQ:

Andreas portræt 21.4.16 kopiAndreas Borg er leder og medstifter af Social IQ. Han er en erfaren leder fra det private og offentlige erhvervsliv, og har mange års erfaring som proceskonsulent, supervisor og underviser.
Læs  mere….

 

 

louise sofia nyLouise Sofia Rørbech er specialist og supervisor i psykoterapi.  Hun har erfaring som underviser på specialskoler og arbejder med børn, voksne, unge og familier i terapeutiske forløb på sin klinik i København.
Læs mere….

 

 

 

Ragnhild Melbye er vores proceskonsulent og arbejder med social kapital og innovationsprocesser. Hun har faciliteret processer for mange private og offentlige virksomheder, kommuner m..m.
Læs mere…

 

 

Vores arbejdsmetoder
Udgangspunktet for vores metoder er systemisk tænkning, design tænkning, anerkendende kollektiv læring og udforskning (Collaborative Inquiry), neuroscience samt metoder fra Mindfulness og taoistisk tænkning. Metoder som gør at du som kunde udforsker dine/jeres udfordringer og løser dem ved at involvere alles kreative kompetencer; de intellektuelle, de følelsesmæssige og de instinktive.

Kunder og samarbejdspartnere
Vi samarbejder med en række virksomheder som UCC Professionshøjskolen, Erhvervsakademiet Sjælland m.fl. Vores kunder er Rigspolitiet, Hillerød kommune, Allerød kommune m.fl. Læs mere…

Konkrete kunderesultater

 

 

* Den tavse innovation. En balancering af innovationstænkningen med henblik på at styrke opmærksomheden på »tavse innovationer« i det offentlige rum, Mia R. K. Hartmann, CBS, Copenhagen Business School. Økonomistyring & Informatik – 27. årgang 2011/2012 nr. 1