Konsulenthus der støtter organisationer til mere og bedre effekter

Ekspertiser

Eksperter i tværfagligt samarbejde, hverdagsinnovation i kerneopgaven og effektbaseret læring

Erfaringer

Succesfulde projekter i 10 kommuner, med uddannelse af mere end 300 ledere.

Gladsaxe_Kommune_shield  frederikssund kommune halsnæsfredensborghillerødalbertslund kommune KBH Kommune logo Helsingør kommune Frederiksberg_kommunehørsholm kommune

Udvalgte projekter 

Personer

Andreas portræt 21.4.16 kopi

Andreas Borg er Managing Partner er medstifter af Social IQ. Han er en erfaren leder fra det private og offentlige erhvervsliv, og har mange års erfaring som proceskonsulent, supervisor og underviser.
Læs  mere….

 

 

 
Tomas_Nordlund.jpgTomas Nordlund er partner i Social IQ og har erfaring med at skabe og facilitere hjælpsomme læreprocesser for ledere, medarbejdere, kommuner og andre organisationer. Fokus på udvikling af læringsmiljøer og innovation. Udvikling af ledelse og helhedstænkning gennem udvikling af emergens-faser og kultur i organisationen.

Læs mere…

 

 

Ragnhild Melbye er vores proceskonsulent og arbejder med social kapital og innovationsprocesser. Hun har faciliteret processer for mange private og offentlige virksomheder, kommuner m..m.

Læs mere…

 

 

 

louise sofia nyLouise Sofia Rørbech er specialist og supervisor i psykoterapi.  Hun har erfaring som underviser på specialskoler og arbejder med børn, voksne, unge og familier i terapeutiske forløb på sin klinik i København.
Læs mere….

 

 

Effekter HER 

 

Referencer HER

Ydelser